Sta op stoelen met uniek bewegingsverloop

Het grote voordeel van de Huis van Gemak sta op stoelen is dat uw rug in iedere houding zorgvuldig wordt gesteund. De product is ontwikkeld op basis van een grondige analyse naar de zithouding, lighouding en bewegingspatronen om vanuit zitstand weer te gaan staan. Mensen met rugklachten profiteren van de lumbaalsteun, kuipvorm en eventuele maatwerk aanpassingen om uw rug in alle posities te ondersteunen. Het gepatenteerde kantelmechanisme zorgt voor een evenwichtige belasting van uw lichaam.

Extra hoge Sta-op functie

Er is sprake van een bijzonder hoge sta-op stand. De sta-op stoel ondersteunt u zeer lang bij het opstaan. Bij het opstaan beweegt de rug in verticale richting mee en zal u daarom niet uit de stoel drukken. U kunt daardoor zelf het beste moment van opstaan bepalen.

Voetenbank verstelling

Bij vermoeide benen, vochtproblemen is het heerlijk om uw voeten omhoog te bewegen. De voetenbank zal vanzelf intrekken bij het bewegen naar de sta-op stand. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen. De voetenbank is niet te bedienen in de sta-op stand.

Rugverstelling

De rugverstelling is in alle standen (van sta-op tot ligstand) met behulp van de onderste knoppen bedienbaar. Bij gebruik van deze functie blijft het unieke bewegingssysteem behouden.

Lig functie

De stoel beweegt in één vloeiende beweging van de sta-op stand naar de ligstand. Hierbij zal de rugleuning steeds verder achterover gaan, waardoor u aangenaam kunt ontspannen of zelfs slapen.

Luchtkussen

Met behulp van het oppompbare kussentje in de rug kunt u de steun in de lenden variëren. Dit kussen kunt u niet van de buitenkant zien, want het is in de rugleuning geplaatst. Met het handpompje kunt u het kussen oppompen of leeg laten lopen. Door in het pompje te knijpen zal het kussen worden opgepompt en meer steun geven onder in de rug. Door op het knopje van het pompje te drukken zal het kussen leeglopen (u hoort dan lucht ontsnappen) en dus minder steun in de rug geven.