Trippelstoel met hoog bereik

Lichte transfer

Ouderen kunnen de transfer van zitten naar staan beter maken met een trippelstoel die elektrisch in hoogte verstelbaar is. Het zet de mensen makkelijker in een stahouding. Voorkom overbelasting en valrisico's. Welke hoogte nodig is voor een lichtere transfer meten we tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie. Voor lange mensen leidt dit dikwijls tot benodigde hoogte boven 70 centimeter. Let erop dat de stoelen ook weer omlaag moeten kunnen voor aan de tafel en om te trippelen. Deze riante slag in hoogte vraagt meestal om een elektrisch verstelbare trippelstoel.

Werkplek / aanrechthoogte

Een andere reden voor trippelstoelen met een hoog bereik betreft de werkhoogte. In een productiehal, keuken of aan een receptiebalie is een wens dat de stoel op 70 tot soms wel 90 cm wordt gezet. Het is niet altijd nodig om de stoel helemaal omlaag te brengen. Met sommige elektrische liften kunnen we zowel een lage als hoge zithoogte realiseren. Lange mensen of mensen die alleen op hoogte werken, kunnen ook eens kijken naar:

Een trippelstoel speelt een belangrijke rol om minder vaak te hoeven staan. De hoogteverstelling betekent dus een belangrijke meerwaarde. Er zijn volop trippelstoel modellen met flinke zithoogte boven 70 centimeter.