Tel : 022-6751 444

EnglishEnglish

Main Menu

Automatische deuropener

Een revolutionaire innovatie voor betere mobiliteit in huis is de automatische deuropener. U kunt de automatische deuropener gemakkelijk op uw bestaande binnendeur monteren. En voilà in een handomdraai heeft u uw eigen elektrische binnendeur.

Via de handige display op de Doormatic automatische deuropener kunt u uw gewenste programma instellen:
  • » snelheid waarmee de deur opent en sluit
  • » wachttijd
  • » activatie van zender / bewegingsmelder

Veilige automatische deuropener

De automatische deuropener signaleert als er objecten in de weg staan / liggen. De beweging stopt automatisch. U kunt in de display de snelheid en kracht instellen.

Doormatic design

De Doormatic automatische deuropener werkt op een compacte ingebouwde lithium batterijen. U treft dus geen snoeren over de vloer. U kunt de batterijen periodiek opladen met de meegeleverde batterij oplader. Overigens kunt u de deur ook gewoon handmatig blijven openen en sluiten.

Toepassingen

De automatische deuropener kunt u alleen toepassen op binnendeuren die niet op slot zitten. Ongeacht of er sprake is van laminaat, parket of vloerbedekking. Click & Go met de Doormatic. Er zijn 3 sensoren om de automatische deuropener te activeren:
  • » aanraking van de deur
  • » afneembare afstandsbediening
  • » bewegingssensor

Automatische deuropener montage

Huis van Gemak werkt enkel en alleen met de Doormatic automatische deuropener. In één self service box treft u alle materialen om zelf de Doormatic aan te brengen op uw deur. U kunt uiteraard ook de hulp van onze servicedienst inschakelen.

Productinfo & Prijzen