Tel : 022-6751 444

EnglishEnglish

Main Menu

Arthrodesestoel

Een arthrodesestoel is dé oplossing als u pijnklachten ervaart bij een standaard zithouding. De meeste trippelstoelen uit ons assortiment zijn met arthrodesezitting leverbaar tegen bijbetaling. Met een arthrodesestoel kunt u uw linker- en / of rechterbeen in een zithoek op maat instellen. Met een hendel onder de zitting kunt u eenvoudig de kantelfunctie van het voorste zitgedeelte regelen. Hiermee ontlast u de benen, heup, knieën. Kortom bij ernstige pijnklachten adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken voor een arthrodesestoel passing.

Voor wie is een arthrodesestoel geschikt?

Arthrodesestoelen worden vooral ingezet bij fysieke hinder, ongemak en pijn aan benen, knieën of heupen. De reguliere 90 graden houding leidt tot teveel ongemak. Het is prettiger voor ze om het been in een andere houding te zetten. Meestal doen we ook een lekkere traagschuim zitkussen op de stoel voor extra zitcomfort.

Een arthrodesestoel is een aangenaam comfortabele zitting als u last heeft van de volgende lichamelijke klachten:
  • » heupproblemen
  • » knieproblemen
  • » beenamputatie
  • » pijnklachten

Voordelen van een arthrodesestoel

Bij veel gebruikers van een arthrodesestoel gaat het niet alleen om een aanpassing van de zitting. Zij ervaren dikwijls ook meer problemen met:

Neem even contact op voor advies omtrent geschikte arthrodesestoelen met oog voor de zitting en overige functies.

Vragen / Prijzen Doorgaan met zoeken