alt text

Mondo trippelstoel

Voor een stabiele wendbare trippelstoel heeft u aan de Mondo een uitstekende keuze. De Nederlandse fabrikant is al decennialang een betrouwbare producent in aangepaste trippelstoelen met gasveer of elektrische hoogteverstelling. Kwaliteit & service staan hoog in het vaandel. Wij verkopen en verhuren een Mondo trippelstoel. De prettige samenwerking met de fabrikant resulteert in een snelle service, klantspecifieke aanpassingen, en een royale voorraadpositie met tevreden klanten.

De Mondo trippelstoel verplaatst lichtvoetig & wendbaar dankzij het compacte stabiele frame met A-kwaliteit onderdelen. De stabiliteit is robuust dankzij een robuuste constructie met draagcapaciteit tot 160 kg. En voor plofzitters en klanten die zijwaarts op de stoel de transfer maken en de stoel perfect op de plek willen houden voor de veiligheid. Dit biedt een voordeel ook voor een lange gebruiksduur zonder zorgen over technische storingen. Dat is ook de reden dat wij veel naast nieuwe Mondo trippelstoelen ook occasion tweedehands Mondo trippelstoelen verkopen en verhuren met garantie en nieuwe zitkussens en accu's.

Mondo trippelstoel - elektrische hoogteverstelling

Bij de elektrische trippelstoelen van het merk Mondo kiest u uit een kolomlift met slag van 15,20 of 28 centimeter. Dat is een gelimiteerde hoogteverstelling maar het voordeel is dat deze Linak kolomlift exact op de voor u gewenste starthoogte kan worden ingesteld. Zo gaat geen enkele centimer verloren. Maximale efficiencybenutting van de kolomlift. We meten uw onderbeenlengte op en stellen de zithoogte van de Mondo trippelstoel precies op uw gemeten lengte en wensen.
  • » 39 – 54 cm zithoogte
  • » 41 – 56 cm zithoogte
  • » 43 – 58 cm zithoogte
  • » 45 – 65 cm zithoogte
  • » 47 – 67 cm zithoogte
  • » 49 – 69 cm zithoogte
  • » 54 – 82 cm zithoogte

Mondo trippelstoel – stoelconfiguratie

De nabijheid van een Nederlandse fabrikant is ideaal om u de perfecte trippelstoel aan te meten. Met keuze uit verschillende type rugleuningen. Met traagschuim, viscopore schuim of polypress zitkussen. Hoofdsteunen, lichtlopende zwenkwielen van standaard Ø100 mm tot XL Ø150 mm. De mechanische remhendel of een elektrische rem. We kunnen de Mondo trippelstoel van alle gemakken voorzien voor een comfortabel gebruik.

Mondo trippelstoel – configuratie opties

De Mondo kunnen we met vele keuzemogelijkheden samenstellen en klantspecifiek naar wens aanpassen. Deze zijn over het algemeen vriendelijk geprijsd. Zeker bij een hoge mate van maatwerk stoelen of gebruikers boven 100 kilo, komt u met de Mondo goed weg. Voorbeelden van meerwerkopties: