Tel : 022-6751 444

EnglishEnglish

Main Menu

Trippelstoel met elektrische rem

De rem is van wezenlijk belang voor het veilig gebruiken van een trippelstoel. Het houdt de stoel tegen als mensen opstaan of gaan plaatsnemen in de stoel. Wij vinden het essentieel dat de rem:
  • » binnen handbereik is van de gebruiker
  • » de stoel goed laat stilstaan
  • » bediend kan worden door de gebruiker
  • » niet te ver uitsteekt

De meeste trippelstoelen worden uitgevoerd met een remhendel. Deze remhendels hebben een balletje aan het einde om goed aan vast te houden. Het is mogelijk om deze rem aan de linker- of rechterkant te plaatsen.

Deze remhendel kan niet door iedere gebruiker goed worden bediend. Voor mensen die niet ver kunnen reiken of weinig kracht hebben, kunnen we de mechanische rem tegen een meerprijs vervangen door een elektrische rem. Op de bediening van de elektrische hoogteverstelling wordt een knopje toegevoegd om de elektrische rem te bedienen. Eenvoudig en gemakkelijk.

Lang niet alle trippelstoel modellen kunnen worden voorzien van een elektrische rem. Er zijn maar een paar fabrikanten die zich erin hebben verdiept. Er is ook sprake van flinke prijsverschillen. We noemen 2 modellen waarmee wij goede ervaringen hebben.


Vragen / Prijzen Doorgaan met zoeken